Film preferat

Hei! Astăzi o să vă spun despre un film care mie îmi place foarte mult.
Acesta este Pasagerii.

Pasagerii este un film cu o idee mai mult decât interesantă, o idee care m-a atras foarte tare. Este un film care are la propriu 3 personaje plus un android și care te face să îți pui imaginația la treabă. Este un SF care, după părerea mea, ar putea ajunge cândva realitate..
Filmul se deschide cu imaginea unei nave spațiale, Avalon, care călătorea în spațiu. Care era destinația acesteia? O nouă planetă numită Homestead II, unde puteai avea partea de un nou început. Vedeți voi, exista această companie care oferea posibilitatea oamenilor să migreze pe o altă planetă, mai curată, mai puțin aglomerată. Firește, serviciul era foarte scump, iar doar cei bogați îl puteau accesa. Iată astfel se întreptau cei aproape 5000 de pasageri.
Călătoria spre Homestead II avea să dureze în jur de 120 de ani și probabil vă întrebați, cum ai fi putut supraviețuii unei astfel de călătorii fără să mori de bătrânețe. Simplu, toți erau puși într-o stare de hibernare în niște capsule programate să îi trezească cu doar 4 luni înainte de destinație. Foarte ingenios, nu-i așa? La bordul Avalon erau 5000 de capsule cu pasageri și în jur de 200 și ceva de membri ai echipajului. Ce credeți că se întâmplă?
Imagini pentru pasageriiÎn urma unei defecțiuni una din capsule se activează și îl trezește pe unul din pasageri,  inginerul James Preston . Nu ar fi fost o problemă dacă se trezea, să zicem, cu numai o lună două înainte de destinație. Din păcate tânărul James se trezește cu 90 de ani înainte, astfel șansele sale de a mai trăi până pe Homestead II erau nule.
Doriți să aflați ce se întâmplă în continuare? Vă propun să vă uitați la film. Merită!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea preferată

Muzică